12 perc | 4 adag | Főétel | Könnyű
Hozzávalók
Hozzávalók 4 fő részére
- Fejenként körülbelül 80 g Rigatoni tészta
- 150 g Galbani Mozzarella
- 1 nagy csokor rukkola saláta
- 1 gerezd fokhagyma
- 5 evőkanál extra szűz olívaolaj
- Só és bors
Elkészítés
- A rukkola salátát mosd meg, szárítsd meg és vágd fel vékony csíkokra.
- Tedd fel főni a tésztavizet, amikor forr, szórj bele sót, és dobd bele a Rigatoni tésztát.
- Egy serpenyőben hevíts olajat, ízesítsd a megpucolt, finoman összenyomott fokhagymagerezddel, majd keverd bele a rukkola saláta felét.
- Amikor a fokhagyma barnulni kezd, vedd ki a serpenyőből. Szűrd le a tésztát, dobd a serpenyőbe, és forgasd össze a fűszeres olajjal.
- Add hozzá a maradék csíkokra vágott rukkola salátát.
- Szedd ki a tésztát tányérokba, szórd meg az apró kockákra vágott Mozzarella sajttal, frissen őrölt borssal és azonnal tálald.