40 perc | 4 adag | Előétel | Könnyű
Hozzávalók
Hozzávalók 4 fő részére
- 400 g Galbani Mozzarella
- 8 szelet szendvicskenyér
- 3 tojás
- 1 marék liszt
- Körülbelül 5 evőkanál tej
- Olíva- vagy mogyoróolaj a sütéshez
- Só
Elkészítés
- A szendvicskenyérből vágj 8 db szabályos, körülbelül 1 cm vastag szeletet. Vágd le a héjukat.
- Két kenyér közé tegyél egy szelet Galbani Mozzarella sajtot, majd enyhén lisztezd be a szendvicseket, különösen a vágott részeket.
- A kész szendvicseket helyezd egy rétegben egy nagy tálra.
- Verd fel a tojásokat a tejjel, és az öntetet locsold egyenletesen a szendvicsekre.
- Óvatosan forgasd át a szendvicseket, majd hagyd pihenni őket, hogy teljesen magukba szívják a tojást.
- Egy serpenyőben hevíts olajat, és amikor már elég forró [180 C°], süsd aranybarnára a szendvicsek mindkét oldalát, összesen 4-5 percig.
- Csepegtesd le róluk az olajat, és tálald jó melegen.