Bundás Mozzarella

Hozzávalók

  • 400 g Galbani Mozzarella
  • 8 szelet szendvicskenyér
  • 3 tojás
  • 1 marék liszt
  • Körülbelül 5 evőkanál tej
  • Olíva- vagy mogyoróolaj a sütéshez

Elkészítés

  1. A szendvicskenyérből vágj 8 db szabályos, körülbelül 1 cm vastag szeletet. Vágd le a héjukat.
  2. Két kenyér közé tegyél egy szelet Galbani Mozzarella sajtot, majd enyhén lisztezd be a szendvicseket, különösen a vágott részeket.
  3. A kész szendvicseket helyezd egy rétegben egy nagy tálra.
  4. Verd fel a tojásokat a tejjel, és az öntetet locsold egyenletesen a szendvicsekre.
  5. Óvatosan forgasd át a szendvicseket, majd hagyd pihenni őket, hogy teljesen magukba szívják a tojást.
  6. Egy serpenyőben hevíts olajat, és amikor már elég forró [180 C°], süsd aranybarnára a szendvicsek mindkét oldalát, összesen 4-5 percig.
  7. Csepegtesd le róluk az olajat, és tálald jó melegen.