Minipizza (leveles tésztából)

Hozzávalók

  • 230 g négyzet alakú leveles tészta
  • Galbani Grana Padano sajtforgács
  • 1 tojás
  • 50 g bazsalikomos friss paradicsomszósz

Elkészítés

  1. Nyújtsd ki a leveles tésztát. Szaggass belőle körülbelül 20 db 6 cm átmérőjű kört, helyezd őket egy sütőpapírra, és egy villával szurkáld meg a közepüket.
  2. Verd fel a tojást egy tálkában, és egy konyhai ecset segítségével kend meg a tésztákat, majd ízesítsd mindegyiket fél evőkanál paradicsomszósszal és a Galbani Grana Padano sajtforgáccsal.
  3. Süsd a minipizzákat 200°C-ra előmelegített sütőben 12-15 percig, amíg a szélük aranybarna színt kap.
  4. A leveles tésztából készült minipizzákat langyosan tálald.